Hledáme fundraisera!

Galerie Na shledanou sídlí v nikdy nezprovozněné smuteční síni z konce 80. let 20. století. Galerie upozorňuje na smrt jako nedílnou součást života, bez které se nedá žít a činí tak prostřednictvím toho nejlepšího současného českého výtvarného umění. Umělci do jihočeské Volyně jezdí na rezidence, často malují na vnitřní zdi galerie nebo tu uskutečňují rozsáhlejší projekty.

Hledáme sebevědomého fundraisera, který by dokázal přesvědčit dárce, že investovat do galerie na hřbitově je investicí do lepšího a plnějšího života.

Letošním top projektem bude virtuální realita. Šest let výstav galerie zažije divák zrychleně prostřednictvím nové technologie. Zážitek divákovi znepřehlední hranice mezi realitou a technologiemi a mezi současností a minulostí - a zdůrazní tak realitu života v informační společnosti. Součástí prezentace bude i procházka po městě Volyni a virtuální záblesky z její historie a současnosti.

Program galerie je zaměřený rovněž na ekologický aspekt umění a vztah k místu, ve které galerie působí. Finance na provoz získáváme od Ministerstva kultury, kde patříme k vysoce hodnoceným projektům.

Letošní program ke stažení zde: http://galerienashledanou.blogspot.cz/2016/06/program-galerie-n-rok-2016.html
První číslo novin k prohlédnutí zde:https://vimeo.com/39796039
Prezentace Galerie Na shledanou na Pecha Kucha Night zde: http://www.pechakucha.cz/#422

V případě dotazů a zájmu kontaktujte kurátora galerie Jana Freiberga na telefonním čísle 777117463 nebo na mailové adrese freiberg.freiberg@gmail.com


Díky.
JF