Chcete se proletět s Galerií Na shledanou nad hřbitovem Malsička? Přijďte si nasadit na vaše hlavy naši virtuální realitu do Kavárny Na dvorku ve Volyni.

Pěkný den,
srdečně zveme na první virtuální průlet nad hřbitovem Malsička v dějinách!
Přijďte si vyzkoušet virtuální realitu, kterou vytváří Galerie Na shledanou.
Nasadíte se VR set a poletíte... jako pták

K dispozici Vám budou tvůrci unikátního projektu: Jan Freiberg, kurátor Galerie Na shledanou, Vojtěch Rada, architekt virtuální reality a Veronika Čechová, produkční. Představíme Vám i naši kampaň na HitHitu i směřování Galerie Na shledanou. 

Víte, že Galerie Na shledanou se jako první z galerií v ČR rozhodla pracovat v širším měřítku s virtuální realitou? Využití této nové technologie je v umělecké tvorbě stále ještě ve fázi experimentů. Nejbližší velkou událostí pracující s tímto novým médiem bude výstava v Royal Academy of Arts v Londýně naplánovaná na leden 2017.

Na shledanou tentokrát v teple kavárny Na dvorku, Palackého 60, Volyně. Součástí kavárenského menu jsou i rakvičky se šlehačkou!

Uvidíte i ukázku z města nočních můr slavného malíře Josefa Bolfa, který je prvním rezidentem virtuální Galerie Na shledanou. S jeho prací jste se mohli setkat u nás v roce 2012 -  viz zde: http://galerienashledanou.blogspot.cz/2011/01/josef-bolf-uz-te-neuvidim-foto-jan.html

Hudbu k projektu připravuje rodák ze Strakonic, malíř a elektronický dudák Daniel Vlček a Ewelina Chiu, která má naopak předky v Číně. Společně tvoří pod značkou ba:zel.  S jejich prací jste se mohli setkat v komendě ve Strakonicích zde: http://ozivmesistrakonice.blogspot.cz/2016/02/johanistska-komenda-performance-sobota.html nebo přímo s malbami Daniela Vlčka v Galerii Na shledanou: http://galerienashledanou.blogspot.cz/2013/07/daniel-vlcek-zobrazeni-casu-do-konce.html?q=daniel+vl%C4%8Dek . Hudba zde: http://bazel-detritus.tumblr.com/